ОСТАННІ НОВИНИ

Молодь запрошують у військово-патріотичний вишкільний табір

|

Із 10 до 14 серпня в урочищі «Холодний Яр» відбудеться військово-патріотичний вишкільний табір «Холодноярщина». Запрошують юнаків і юнок віком від 14 до 28 років (можливі винятки). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1

У програмі табору передбачені: медична допомоги в умовах бойових дій, навчання порядку та дисципліні, самооборона, основи ножового бою, виживання в лісі, маскування, орієнтування на місцевості, цікаві гутірки на історичну та інші тематики, ведення партизанської війни та багато іншого.

Для участі до 3 серпня потрібно заповнити зголошення. Вкладка на табір становить 100 гривень та харчовий виряд. Кошти підуть на організацію табору.

Вимоги до учасників гри: спілкуватися українською мовою, не палити та не вживати алкоголю на теренівці, виконувати накази проводу.

«Ти вважаєш себе гідним сином (донькою) славетних козаків Богдана Хмельницького, пишаєшся своїми предками, пам’ятаєш останні слова головного отамана Холодного Яру В Чучупаки, який закликав: «Готуй нових борців, Холодний Яре!», – тоді не пропусти можливість загартуватися, випробувати себе, перевірити власні сили та витримку, адже сьогодні як ніколи важливо вміти захистити себе, своїх рідних, свою Батьківщину», – зазначають організатори.

Зареєструватися на участь у заході можна тут.

Контактна особа: Олександр Вовченко, тел. 0931470505

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *