ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські депутати вирішать, чи давати в оренду приміщення ТРК «Люкс» та Парасюку 

|

Завтра на сесії Львівської міської ради розглядатимуть питання про передачу ПрАТ «Телерадіокомпанія Люкс» в оренду нежитлових приміщень на площі Галицькій, 15. Відповідне питання внесене у завтрашній порядок денний. Про це повідомляє Львівський портал.

юлій

Також серед цікавих  питань надання ГО «Львівський медіафорум» в оренду нежитлових приміщень на вул. Валовій, 2; надання нардепу Оксані Юринець в оренду нежитлових приміщень на вул. Шота Руставелі, 32; надання нардепу Володимиру Парасюку в оренду нежитлових приміщень на вул. І.-В. Михальчука, 4; погодження голові комісії з питань екології Львівської облради Андрію Білоусу місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Круглій.

Окрім цього, будуть питання, що стосуються продовження ТзОВ ВП “Будінвест“ терміну оренди земельної ділянки на розі вул. Краківської – вул. Вірменської та  надання ТзОВ “Зубра-Центр“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Сихівській, 5.

Фото: Юлій Рудницький

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *