ОСТАННІ НОВИНИ

«Вгашена» компанія на автівці влетіла у дерево

|

У Жидачівському районі легковик в’їхав у дерево через що постраждало троє осіб. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

ДТП

Так, до Жидачівського відділення поліції 10 липня о 04.40 поступило повідомлення із Жидачівської районної лікарні про те, що каретою швидкої допомоги в приймальний покій із тілесними  ушкодженнями та у стані алкогольного сп’яніння доставлено трьох громадян.

Встановлено, що тілесні ушкодження 10 липня під час ДТП у селі Гніздичів Жидачівського району отримали  18-річна та двоє 22-річних мешканців Жидачівського району – водій та пасажири автомобіля ВАЗ-2106. Водій легковика не впорався з керуванням внаслідок чого автомобіль в’їхав у дерево. Постраждалих внаслідок ДТП з місця події бригадою швидкої допомоги було доставлено в лікарню.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 ККУ  (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За це  загрожує до трьох років обмеження волі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *