ОСТАННІ НОВИНИ

Дві пані намагались провезти до України чималу тканинну контрабанду

|

Уночі 12 липня працівники Львівської митниці ДФС викрили дві спроби незаконного ввезення товарів на суму понад півмільйона гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС.

1

Так, у пункті пропуску «Краковець» дві громадянки України, мешканці Львівщини, намагались провезти смугою спрощеного митного контролю «зелений коридор» 15 рулонів тканини та 16 маршрутизаторів. Товар містився в легкових автомобілях серед особистих речей.

Зокрема, маршрутизатори безпеки належать до товарів, які під час переміщення через митний кордон України підлягають оцінці відповідності вимогам технічних регламентів.

Так громадяни порушили встановлений Митним кодексом України порядок проходження митного контролю: не заявили про наявність у них товару, в обсягах, що відповідно до ч.1 ст.374 Митного кодексу України, перевищує неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України (тканина), а також норму відповідно до ст.197 Митного кодексу України, Постанови Кабінету Міністрів України від 21.05.2012 № 436 «Про затвердження переліків товарів, на які встановлено обмеження щодо переміщення через митний кордон України».

За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил, товари вилучено, справу скерують до суду, який і визначить покарання.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *