ОСТАННІ НОВИНИ

Відтепер у центрі Львова будь-який собака може займатися фітнесом

|

На території першого тренувально-вигульного майданчика для собак в парку ім. Івана Франка було встановлено тренажери для активних занять. У цьому місці господарі чотирилапих граються зі своїми улюбленцями, навчають їх спритності та точності, передає кореспондент Львівського порталу.

DSC_4453

DSC_4455

Уперше у Львові на території тренувально-вигульного майданчика у парку ім. І. Франка запрацювали безкоштовні тренажери для собачого фітнесу. Комплекс тренажерів має назву аджиліті (від англ. Аgility — швидкість, вправність). Це вид спорту, що зародився у Великобританії і зараз став загальновідомим. Його суть така, що людина скеровує собаку через смугу спеціальних перешкод (тунелі, гірки, труби, стійки для слалому тощо). А тварина, своєю чергою, має подолати їх якомога швидше і точніше. Таким чином, аджиліті розвиває у чотирилапих вправність, сприяє підтримці гарної фізичної форми.

DSC_4457

DSC_4459

Окрім аджиліті, на території майданчика встановили станції для прибирання за собаками та лавочки для господарів. Об’єкт укомплектований згідно міжнародних стандартів. Огорожу було встановлено кількома місяцями раніше.

DSC_4461

DSC_4454

Довідка

Перший майданчик для вигулу собак у Львові облаштований на території парку ім. І. Франка (біля готелю «Дністер»), займає площу у майже 4000 кв м та розділений на дві секції: для великих і маленьких порід собак.  Територія огороджена парканом і оснащена спеціальною системою входу, аби чотирилапі випадково не вибігли за територію майданчика. Вхід для всіх власників собак є вільним, а користуватись майданчиком можна буде в будь-який час.

DSC_4470

DSC_4473

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *