ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині впіймали грабіжника, який нападав на пенсіонерок

|

На Львівщині правоохоронці затримали зловмисника, який пограбував пенсіонерок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

злодій

Так, працівники Червоноградського відділу поліції викрили 31-річного місцевого мешканця, причетного до пограбування трьох літніх жінок.

17 червня у Червоноградський відділ поліції  звернулась 54-річна місцева жителька, котра повідомила, що 16 червня о 17.10 у під’їзді будинку невідомий чоловік намагався зірвати з її шиї золотий ланцюжок.

21червня за телефоном 102 у відділ поліції звернулась 53-річна пенсіонерка. Жінка повідомила, що близько 17.00 на вулиці невідомий чоловік зірвав у неї з шиї золотий ланцюжок.

За шість днів схожий за описами зловмисник пограбував ще одну мешканку Червонограда – 76-річну пенсіонерку. І злочин, і спосіб, яким він був вчинений, і інші обставини, були такими ж як і в попередніх випадках.

Як встановили працівники поліції, до скоєння цих злочинів причетний раніше судимий 31-річний мешканець Червонограда. Награбоване він здавав у ломбард. Рік тому чоловік звільнився з місць позбавлення волі, однак на шлях виправлення не став.

За цими фактами відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Чоловіку загрожує до шести років тюрми. Зловмисника затримано, суд обрав для нього міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *