ОСТАННІ НОВИНИ

У Верховній Раді підтримали арешт Онищенка

|

Комітет з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України підтримав внесене генеральним прокурором подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата України Олександра Онищенка. Про це повідомляє Укрінформ.

Онищенко

Таке рішення було ухвалене на сьогоднішньому засіданні комітету, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Комітет вирішив ухвалити подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата України Олександра  Онищенка”, – зачитав рішення в.о. голови комітету Павло Пинзеник.

У засіданні комітету взяли участь генеральний прокурор України Юрій Луценко, заступник генерального прокурора України – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, а також народний депутат Онищенко.

Як раніше повідомлялося, Генпрокурор України Юрій Луценко направив до Верховної Ради подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт нардепа Олександра Онищенка.

Онищенко підозрюється у причетності до реалізації природного газу за заниженою ціною за договорами спільної діяльності з ПАТ “Украгазвидобування”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *