ОСТАННІ НОВИНИ

Рух поїзду Львів – Вроцлав – Варшава зазнає змін

|

До уваги пасажирів! 1 та 2 липня відбудуться зміни у русі поїзда № 35/36 Львів – Вроцлав, Варшава. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Укрзалізниці.

Укрзалізниця

Згідно з інформацією ПКП Інтерсіті, в зв’язку із закриттям руху на ділянці Дембиця – Сендишув Малопольски, на початку липня передбачені зміни у русі поїзда № 35/36 Львів – Вроцлав, Варшава. Так, при відправленні зі станції Львів 1 та 2 липня, на станції Перемишль пасажири здійснюватимуть пересадку на автобус, який курсуватиме від Перемишля до Дембиці. Зазначений автобус курсуватиме без зупинок, отже проїзні документи до станцій Перемишль, Засане, Пшеворськ, Ланьцут, Сендишув Малопольски не будуть у продажу.

Зі станції Дембиця пасажири продовжуватимуть поїздку поїздом ІС 3600/3601 (склад ПКП Інтерсіті) у спальних вагонах: пасажири вагону № 1 займають місця у вагоні №  21, вагону № 2 – у вагоні № 22. За пасажиром зберігається нумерація та категорія місця згідно із оформленою плацкартою.

Таким же чином 1 та 2 липня буде відбуватись подорож пасажирів зі станцій Варшава або Вроцлав чи до Львова. Вони подорожуватимуть поїздом  № 1326 або № 6300 ПКП Інтерсіті у вагонах № 21 та № 22. На станції Дембиця пасажири здійснюватимуть пересадку в автобус до Перемишля. Зі станції Перемишль пасажири продовжать поїздку поїздом № 35/36 у спальних вагонах № 1 та № 2 із збереженням нумерації та категорії місця згідно із оформленою плацкартою.

Довідкову інформацію можна отримати за тел.: (032) 226-19-03 (каса міжнародного сполучення).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *