ОСТАННІ НОВИНИ

На Грибовицькому сміттєзвалищі відновили нелегальний бізнес з сортування?

|

Поле, де активісти та ЗМІ зафіксували численні мішки із нелегальним сортованим сміттям на Грибовицькому сміттєзвалищі, цілковито пусте. Невідомі особи вивезли усі мішки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі УКРОПу.

сортування

Як повідомляється, місцеві жителі нажахані тим,  що навіть після 4 смертей бізнес на нелегальному сортуванні сміття не зупинити.

Ігор Зінкевич, керівник ГО «Варта-1», перевірив інформацію. 27 червня на сторінці «Варти-1» у соціальній мережі Фейсбук він розмістив фото, що підтверджує цю інформацію. Поле, де зберігались мішки із сміттям, що не встигли вивезти через трагедію на сміттєзвалищі, пусте.

сортування1

«Куди ділось посортоване сміття, а саме скло, пластик, макулатура, залізо. На території сміттєзвалища працює «Муніципальна дружина» і поліція, але попри їхню присутність хтось це все вивіз!!!», – запитує Ігор Зінкевич.

«Зважаючи на те, що факт наявності незаконного сортування зафіксований на фото і на відео активістами і провідними телевізійними телеканалами, можна припустити, що «зачистка» поля – свідчення безмежної жадоби до наживи. Без страху за наслідки», – йдеться у повідомленні.

Раніше Львівський портал писав, що Грибовицьке сміттєзвалище роками було золотою жилою для місцевих «бізнесменів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *