ОСТАННІ НОВИНИ

Судитимуть водія, який п’яним скоїв аварію на Львівщині

|

На Львівщині судитимуть водія, який скоїв ДТП, перебуваючи у нетверезому стані. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

суд

Власне, аварія сталася 28 вересня минулого року: унаслідок зіткнення автомобілів  «ВАЗ-2108» та «Hyndaiaccent» травмувалася жінка-пасажир.

Як встановили правоохоронці під час досудового розслідування,  25-річий мешканець Стрия, керуючи автомобілем «ВАЗ-2108», при здійсненні маневру обгону на ділянці траси «Київ-Чоп» перед її перехрестям з вулицею Панаса Мирного, здійснив зіткнення з автомобілем «Hyndai accent», яким керував 49–річний мешканець одного з сіл Стрийського району.

Унаслідок зіткнення пасажир автомобіля «ВАЗ», 27-річна жінка, отримала тілесні ушкодження, які згідно висновку судово-медичного експерта відносяться до середнього ступеня тяжкості.

Як доведено слідством, аварія сталася через порушення 25-річним водієм чинних Правил дорожнього руху, зокрема, порушено заборону обгону на перехресті, а також, як доведено, чоловік керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Досудове розслідування за цим фактом завершено. 25-річному чоловікові повідомлено про підозру у  вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Чоловіку загрожує до трьох років обмеження волі.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *