ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий та його чиновники прозвітують по Грибовичах

|

У четвер, 30 червня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати та громадськість заслухають звіт міського голови Андрія Садового та його чиновників щодо ситуації із Грибовицьким сміттєзвалищем. Це питання стоїть під першим номером у порядку денному засідання, передає кореспондент Львівського порталу.

садовий

Нагадаємо, що засідання сесії спочатку мало відбутись 23 червня – її намагались ініціювати депутати із різних фракцій.  Як повідомляли міські обранці, на наступному засіданні питанням №1 є звіт міського голови щодо Грибовичів.

Також Львівський портал раніше розповів, як Андрій Садовий вперше «вляпався» у Грибовицьке сміття.

Додамо, що під час минулого засідання  у Львові сталися заворушення у стінах Ратуші. Спочатку вхід до міської ради обгородили поліцейські та представники ЛКП «Муніципальна дружина». Незабаром до міськради прийшли обурені активісти і розпочались сутички та бійки, в яких брали участь і депутати, і активісти, і спецпризначенці. Через надзвичайну ситуацію сесію міської ради скасували.Згодом частина активістів таки «прорвалась» до міськради. Як стало відомо пізніше, нацгвардійців під міську раду стягнули за наказом помічника міністра внутрішніх справ Авакова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *