ОСТАННІ НОВИНИ

Тетяна Овчаренко: «Горобець над Львовом не пролетить без дозволу Андрія Садового»

|

Співзасновник девелоперської компанії «Моя країна» про блокування чиновниками потужного будівництва житлового кварталу у Львові, яке забудовник хоче будувати без хабарів:

1235ф

«Ми представляємо українських та іноземних інвесторів, які беруть участь у великому інвестиційному проекті вартістю 715 млн грн. Цей проект передбачає будівництво багатоповерхового житлового комплексу з вбудованими та прибудованими нежитловими приміщеннями, з підземним паркінгом, з дитячим садком, з великими мультифункціональними спортивними майданчиками – єдиними у місті Львові.  Ще є ряд інших супровідних приміщень, які забезпечують інфраструктуру.

Залежно від вартості – сьогодні це 715 мільйонів – міський бюджет Львова отримав би мінімум 24 мільйони гривень інвестиційного внеску. Це не враховуючи прямих і непрямих податків…

Дуже прикро, що Андрій Іванович Садовий заплямував репутацію Львова, як міста відкритого для інвесторів. Ми будемо відстоювати свої права у суді…

Один із інвесторів громадянин Сполучених Штатів Америки, який за захистом своїх прав та інтересів звертатиметься у Американську торгово-промислову палату та до посольства США...

У той час коли перший віце-прем’єр міністр України Степан Кубів у Торонто заявляє, яка «Україна відкрита для інвесторів» на прикладі Львова ми бачимо, усю «відкритість». Можливо Україна й стала відкритішою проте Львів із Андрієм Івановичем – ні. Тут абсолютно блокується робота інвесторів… Юліан Чаплінський (головний архітектор Львова – ред.) свідомо порушує діюче законодавство та зловживає службовим становищем в інтересах третіх осіб. Він керується не законодавством, а виключно особистими вказівками мера Львова Андрія Садового. Але потрібно розуміти, що адміністративно-кримінальна відповідальність буде нести також він… Це своєрідний сепаратизм у правовому полі. Андрій Іванович не визнає законів України, а діє за принципом «хочу – не хочу», «подобається – не подобається», «дозволю чи не дозволю» комусь працювати у Львові. Давайте говорити правду і я сподіваюся це стане прикладом для всіх інвесторів та підприємців. Горобець над Львовом не пролетить без дозволу Андрія Садового. Усі рішення приймаються за його вказівкою».

Як відомо, забудовники – представники девелоперської компанії «Моя країна» – запрошують мера Львова Андрія Садового та головного архітектора міста Юліана Чаплінського разом пройти перевірку на поліграфі.

Детальніше про пекельний шлях інвестора читайте тут: Як у Садового «зарубують» багатомільйонного інвестора або «Андрій Іванович передумав вам допомагати»

Подивитися відео можна за лінком.

Фото: Прес-Клуб. Львів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *