ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині на одне робоче місце дев’ять претендентів

|

Сьогодні на ринку праці Львівщини за одну вакансію конкурують дев’ять безробітних. Минулого року кількість претендентів сягала 14 осіб. Про це Львівському порталу повідомили у відділі організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Львівського обласного центру зайнятості.

робота

Найбільше через відсутність роботи потерпають мешканці Жидачівського, Радехівського, Сколівського та Турківського районів. Натомість найлегше знайти місце праці у Львові, де до уваги тимчасово незайнятих краян понад 1250 вакансій.

Які вакансії є на ринку праці Львівщини…

ТОВ «Фуджікура Аутомотів Україна» розшукує складальників кабельних мереж із зарплатою від 4000 грн, ТОВ «Бадер Україна» запрошує на роботу швачок. На цьому підприємстві середня зарплата сягає 5000 грн, для охочих працювати організовується місячне навчання, у період якого виплачується винагорода 2000 грн. ТОВ «ПАККО Холдинг» (мережа супермаркетів «Вопак») потрібні касири торговельного залу та продавці продовольчих товарів (3000 грн), а також пекарі, охоронники, комірники (2500-2700 грн), а ТзОВ «ЦВГ Україна» готове працевлаштувати монтерів кабельних мереж із заробітком, що стартує від 3000 грн.

Загалом за інформацією підприємств, установ та організацій, в області на початку літа залишалися неукомплектованими 2373 вакансії, з них 1441 – для робітників, 655 – для службовців, 277 – для тих, хто не має професії та спеціальної підготовки.

Упродовж січня-травня п. р. соціальні послуги у центрах зайнятості Львівщини отримували 41,2 тис. безробітних, з котрих 17,3 тис. звернулися цьогоріч. Станом на 01.06.2016 року в регіоні налічувалося 21,4 тис. офіційно зареєстрованих безробітних, що на 2,7 тис. менше, ніж було на початку червня торік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *