ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбувся юнацький чемпіонат України зі стрибків у воду

|

Протягом 15-18 червня у відкритому плавальному басейні навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України у м. Львові тривав чемпіонат України зі стрибків у воду серед юнаків та дівчат віком до 13 років (група “C”). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

плавання 1

Програма змагань складалася з індивідуальних стрибків з вишки, одно- та три- метрового трамплінів серед дівчат та юнаків, а також синхронних стрибків (дівчата, юнаки) з триметрового трампліну.

У змаганнях, які вперше забагато років приймала Львівщина й з якими успішно справилася, змагалися 44 юних стрибунів у воду, які представляли 8 збірних команд, зокрема з м. Києва, Дніпровської, Запорізької, Харківської, Миколаївської, Донецької, Луганської та Львівської областей.

плавання 3

У складі команди Львівщини виступали п’ятеро вихованок СДЮШОР «Олімп-Л»  Тетяна Гудиш, Марта-Марія Змий, Анна Марічко, Софія Нашкерська, Віра Середяк (представник команди Уляна Кавійчик).

Найкращими в загальнокомандному заліку виявилися юні спортсмени Харківської області, на другому місці команда Миколаївщини, третіми фінішували представники Луганщини.

Серед кращих у різних видах програми відзначилися: Олексій Середа, Марія Середа, Антон Антонів (Луганська область), Богдан Чижовський, Ксенія Байло, Даниїл Коновалов (Миколаївська область), Поліна Синиця, Ірина Кльонова (Харківська область), Ганна Арнаутова (м. Київ), Ніка Шурда (Донецька область) та ін.

Юні львів’янки увійшли до фінальної серії змагань у синхронних стрибках з триметрового трампліну, де посіли відповідно 6 (Анна Марічко / Марта Змий) та 7 (Віра Середяк / Тетяна Гудиш) місця.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *