ОСТАННІ НОВИНИ

З’явилась е-карта дитячих та спортивних майданчиків Львова

|

Управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради спільно з ГО «Батьки в дії» та активними батьками Львова працює над кампанією «Львів – місто, дружнє до сімей і дітей».  В рамках ініціативи було створено е-карту дитячих та спортивних майданчиків, передає Львівський портал.

майданчики

«Електронна карта дитячих та спортивних майданчиків стане важливим механізмом спільної комунікації для молодих батьків та міських посадовців. За допомогою е-карти ми матимемо можливість швидше реагувати на проблеми, які виникають на майданчиках та оперативно їх усувати. Загалом е-карта має стати зручним інструментом для мешканців», – зазначив начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер.

«Карта дитячих майданчиків» на платформі www.childfriendly.lviv.ua  — це проект, який придумала та розробила ГО «Батьки в дії» спільно з управлінням сім’ї, молоді та спорту ЛМР. Ідея виникла у кількох львівських мам, які щодня гуляючи на дитячих майданчиках, зрозуміли, що догляд за майданчиками відбувається незадовільно, а куди надсилати скаргу батьки не знають, і на звернення тих, хто пробував скаржитись, часто ніхто не реагував. Ця карта повинна стати сучасним рішенням для батьків, які хочуть ознайомитися зі станом певних дитячих майданчиків, повідомити про поломки на території майданчику, а також знайти місце, де можна погуляти із дитиною»,  – розповідає голова ГО «Батьки в дії» Юля Гвоздович, депутат Львівської міської ради.

«Власне, на території Львова є близько 500 дитячо-спортивних майданчиків різного стану. Дуже класно, що молоді батьки об’єдналися і виникла ідея створення електронного інструменту, коли мама будучи на дитячому, може через свій гаджет зайти на електронну карту і залишити адміністратору повідомлення, що на майданчику є ті чи інші поламки. І це звернення потрапляє на розгляд районної адміністрації, і далі перебуває у стадії усунення», – додав Володимир Шнайдер.

«Наразі важко говорити скільки часу займе ремонт майданчика, оскільки він може потребувати різної суми бюджетних коштів. Але ми надіємось на підтримку Львівської міської ради та райадміністрацій щодо вчасного реагування на запити батьків», – розповідає член ГО «Батьки в дії» Мар’яна Кузько.

Як працюватиме карта:

  1. У рубриці «Повідомити про проблему» залишити свої контактні дані та інформацію про стан майданчика. При бажанні автор може прикріпити фото;
  2. Скарга надходить до адміністратора ГО «Батьки в дії», який формує запит до управління сім’ї, молоді та спорту, а також до відповідного балансоутримувача;

3. За станом розгляду запита автор може спостерігати також он-лайн на цьому ж сайті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *