ОСТАННІ НОВИНИ

Львів приймає міжнародний турнір з вільної боротьби

|

Сьогодні, 17 червня, у Львові на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України відбудеться відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат пам’яті Заслуженого тренера України Олега Сазонова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

вільна боротьба

Цьогорічний турнір є національним етапом підготовки до участі в кадетському чемпіонаті Європи з вільної боротьби, що відбудеться 19-24 липня 2016 р у Стокгольмі (Швеція). Його учасники – кращі юні борці зі Львівської, Закарпатської, Чернівецької, Івано-Франківської, Тернопільської, Волинської, Хмельницької, Житомирської, Харківської, Київської, Донецької областей, м. Києва, а також представники Польщі, Словаччини, Грузії, Туреччини, Вірменії, Греції, Литви та Молдови.

Загалом організатори очікують на участь понад 180 юних спортсменів.

Юні борці змагатимуться у таких вагових категоріях:

– дівчата 38, 40, 43, 46, 49, 52, 56, 60, 65, 70 кг.

– юнаки 42, 46, 50, 54, 58, 63, 69, 76, 85, 100 кг.

Зазначимо, змагання проводять за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, відділення Національного Олімпійського комітету України у Львівській області, Львівської обласної федерації вільної боротьби, обласної організації ФСТ «Спартак» та СДЮШОР «Спартаківець».

Довідка:

Олег Сазонов – заслужений тренер України  з вільної боротьби, багаторічний вчитель спорту Львівського училища фізичної культури та старший тренер КДЮСШ “Атлет”, засновник системи підготовки кваліфікованих борців та тренерів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *