ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді поліцейські спинили самогубця на даху дев’ятиповерхівки

|

Начальник сектору реагування патрульної поліції Червоноградського відділу поліції капітан поліції  Андрій Шуховський переконав самогубця не стрибати з даху дев’ятиповерхівки. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

дах багатоповерхівки

У Червоноградський відділ поліції 15 червня о 13.15 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від перехожого про те, що по вулиці С.Бандери у місті Червоноград на даху дев’ятиповерхового будинку стоїть чоловік, котрий, на його думку, намагається вчинити суїцид.

На місце події негайно виїхав наряд сектору реагування патрульної поліції №1 Червоноградського відділу поліції. Поліцейські виявили на даху будинку чоловіка, котрий дійсно збирався звести рахунки з життям. Начальник сектору реагування патрульної поліції №1 капітан поліції  АндрійШуховський,  піднявшись на дах, вступив з ним у розмову та переконав його спуститись донизу.

Як встановили правоохоронці, покінчити життя самогубством намагався 43-річний іноземець, котрий протягом останніх двох років проживає у Червонограді, оскільки доглядає за хворим батьком. Як повідомив чоловік, у той день він посварився з батьком через що і вчинив спробу самогубства.

Правоохоронці викликали швидку медичну допомогу, якою чоловіка доставили у Червоноградську центральну міську лікарню, де він отримав необхідну медичну допомогу.

Фото: tv4.te.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *