ОСТАННІ НОВИНИ

Аферисти з Румунії «впарили» львів’янину «подарунок»

|

Львівські патрульні затримали іноземців за підозрою у шахрайстві. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

полі 1

Так, сьогодні близько 13.00 патрульні отримали виклик про шахрайство вчинене на вулиці Володимира Великого.

полі 2

«Заявник розповів, що двоє осіб не української зовнішності виманили у його батька кошти шахрайським методом. Відбулась дана подія біля ринку Провесінь, де зловмисники зустріли потерпілого та повідомили, що з нагоди відкриття підприємства вони вручать йому подарунок, а саме набір посуду. Проте, попередньо підозрювані зажадали кошти для оплати бензину. Потерпілий провів їх до себе додому, де зловмисники виманили близько 9000 гривень та 100 доларів, а також вкрали з дому два флакони з парфумами. Рідні потерпілого запам’ятали підозрюваних та автомобіль на якому вони пересувались», – повідомили у патрульній поліції.

полі 3

Відтак потім на вулиці Симона Петлюри інспектори помітили та зупинили автомобіль зловмисників. «Ними виявились громадяни Румунії, хлопець та чоловік віком 13 та 44 роки відповідно. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, а також заявника для ідентифікації підозрюваних», – зазначили у патрульній поліції.

Як йдеться далі у повідомленні, кошти та вкрадені речі повернули постраждалому, тому вони відмовився писати заяву. При огляді автомобіля у багажному відділені виявили аналогічні комплекти посуди. Згадані особи перетнули кордон у квітні цього року. Правопорушників доставили в Франківський відділ поліції для встановлення їхньої причетності до подібних злочинів.

Фото: патрульна поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *