ОСТАННІ НОВИНИ

У Краковці прикордонники змушені були зупиняти авто порушника спецзасобами

|

Протягом доби співробітники Мостиського та Луцького прикордонних загонів у двох випадках затримали правопорушників, які чинили злісну непокору та намагалися позачергою та без дозволів потрапити в пункти пропуску.

prykordonnuk_PHL_2

Про це Львівському порталу повідомили у Держприкордонслужбі України.

Так у пункт пропуску для автомобільного сполучення «Краковець» намагався проїхати автомобіль «Крайслер». 29-річний водій ігнорував вимоги прикордонників щодо зупинки транспортного засобу та продовжував рух. У результаті застосування спеціальних засобів охоронці кордону  автівку зупинили та заблокували. Щодо порушника складені відповідні документи.

А у міжнародному пункті пропуску «Ягодин» безконтрольний в’їзд намагався здійснити громадянин України на автомобілі «Форд». Так на виїзд з України в об’їзд тимчасового накопичення перед пунктом пропуску до прикордонного наряду прибув автомобіль «Форд».  Прикордонникизапропонували даному громадянину повернутися в чергу.  Однак він відмовився  та на швидкості намагався в’їхати на територію пункту пропуску. Відразу по команді була піднята група реагування, як результат водій зупинився.

По даному факту проінформовано компетентні органи. Щодо водія, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, складені відповідні документи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *