ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії підтвердили: львівське сміття везтимуть на Пластову

|

У Львові на території майданчику очисних споруд на вулиці Пластовій збиратимуть львівське сміття, щоб потім на більших машинах вивозити його в область. Про Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

сміття

«Сьогодні, 6 червня, відбулось засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, де було прийнято кілька рішень щодо ситуації з вивезенням сміття з міста. На комісії розглянули варіант можливого вивезення сміття зі Львова у сусідні області, а для цього необхідний майданчик, де б перезавантажували сміття з менших на більші машини. Зокрема, було прийнято рішення майданчик очисних споруд тимчасово, за потреби, використати для перезавантаження сміття»,  – йдеться у повідомленні.

Як розповів директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський, на очисних спорудах планується реконструкція, готується спеціальний майданчик для проведення цих робіт.

«Але поки він не задіяний, то було прийнято рішення використати його тимчасово, якщо буде така необхідність, для перезавантаження сміття», – зазначив він.

Також було прийнято рішення виділити кошти з бюджету міста на охорону полігону у Грибовичах та для перевізників як компенсацію за додаткові витрати на вивезення сміття.

Раніше Львівський портал писав, що у Львові готують полігон для сміття у межах міста.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *