ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові готують полігон для сміття у межах міста

|

Міська влада Львова вирішила зробити тимчасовий полігон для сміття у межах міста. Про це повідомив народний депутат України Андрій Антонищак.

166

«Мені зателефонували працівники «Львівводоканалу» і розповіли, що на 3-й лінії очисних споруд – це вулиця Пластова – почали готувати ділянку для тимчасового полігону для сміття», – сказав Антонищак.

«Зрозуміло, що вивозити сміття кудись потрібно, але наскільки припустимо робити сміттєзвалище у межах мегаполісу. Там справді є велика вільна ділянка, але з іншого боку – неподалік же ж живуть люди», – зазначає Антонищак.

За словами депутата, у «некомфортну зону» автоматично потрапляють мешканці сіл Муроване, Лисиничі, Сороки Львівські, і частини Личаківського району Львова.

«Якщо будуть дощі, піде вода – хто постраждає. Я особисто не бачив ані думки фахівців, ані думки екологів», – каже депутат.

«Ми ж усі розуміємо, що в даному випадку може означати «тимчасове». Як кажуть, немає нічого тривалішого, ніж тимчасове. Навіть якщо так, то в який спосіб відбуватиметься рекультивація цього «тимчасового полігону», на які об’єми він розрахований? Наразі дуже багато запитань, на які міська влада не дає відповіді. І, взагалі, все відбувається якось втаємничено», – наголошує Антонищак.

Новий погляд

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *