ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий уникає відповідальності за трагедію Грибовицького сміттєзвалища?

|

На сесії Львівської міської ради, що запланована на четвер, 9 червня, немає звіту мера Львова по Грибовицькому сміттєзвалищу. Про це стало відомо із порядку денного сесії, що опублікований на сайті Львівської міської ради, передає кореспондент Львівського порталу.

476

«Віддуватися» за керівника Львова буде жінка – голова Сихівської районної адміністрації, заступник голови комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ірина Маруняк.

«Інформація про ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації на території Грибовицького сміттєзвалища. Доповідач – І.Маруняк», – йдеться у повідомленні.

Попри те, що громада має ряд гострих питань з приводу трагедії у Грибовичах та вивозу сміття з міста, мер Львова наче навмисне уникає зустрічі…

Як відомо, міського голову Львова Андрія Садового родичі та друзі не пустили віддати шану загиблим на Грибовицькому сміттєзвалищі рятувальникам.

До цього активісти принесли сміттєві баки на сесію Львівської міської ради, а коли Андрій Садовий на ній не з’явився, вони влаштували «засідку із допитом» на мера.

Також відомо що мер Львова заявив, що не отримував пропозицій щодо рекультивації сміттєзвалища. Попри те відомо, що Львівська міськрада відмовила 43 фірмам у будівництві сміттєпереробного заводу.

Також відомо, що у Львові зареєстрували петицію за відставку міського голови Андрія Садового.

Хронологію трагедії у Грибовичах дивіться тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *