ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики цинічно приховують інформацію про кількість полонених українців, – Геращенко

|

Бойовики приховують інформацію про точну кількість і місце перебування полонених українців. Про це на своїй сторінці у Facebook написала представник України в гуманітарній підгрупі мінських переговорів Ірина Геращенко, передає Львівський портал.

бойовики

«Перша і ключова проблема, з якою зіштовхується українська сторона в питанні звільнення заручників – це інформація про їх місце перебування. ОРДЛО цинічно приховують інформацію і факти про місце перебування і кількість українських бранців на своїх територіях, намагаючись надурити весь світ, що начебто там є лише пару десятків заручників. І шантажуючи нас вимогою амністії сотень бойовиків в обмін на лише кілька наших заручників…. І ми з СБУ по зернятках розшукуємо таку інформацію, бо це дає можливість включати людей в списки на звільнення, вимагати правди про їх долю», – зазначила вона.

Як вона зауважила, левову частину роботи гуманітарної підгрупи присвятили дискусії на цю тему і надали ОБСЄ переконливі факти приховування бойовиками інформації про заручників.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *