ОСТАННІ НОВИНИ

До укріплення токсичної дамби у Грибовичах долучилися львівські залізничники

|

Працівники Львівської магістралі відучора долучилися до пошуків зниклих пожежників на Грибовицькому сміттєзвалищі, а також працюють над укріпленням дамби біля водойм із кислими гудронами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ПАТ «Укрзалізниці».

377

За інформацією залізничників, на сміттєзвалищі у селі Грибовичі біля Львова, де вчора стався обвал сміття та зникли люди, працює шість одиниць техніки Львівської магістралі.

«Вчора близько 23:00 год. шість самоскидів та їхні водії – працівники Львівської магістралі – розпочали роботу з ліквідації наслідків. Вночі операцію із пошуків пожежників, які зникли після обвалу, довелося зупинити через сильну зливу. Щойно дозволили умови, техніка Львівської магістралі знову працює разом із іншими службами, укріплюючи щебенем дамбу біля водойм із кислими гудронами», – йдеться у повідомленні.

За словами заступника головного ревізора з безпеки руху поїздів та автотранспорту регіональної філії Сергія Перерви, сьогодні протягом дня до Грибович скерують додаткову техніку.

Як відомо, на Грибовицькому сміттєзвалищі може статися прорив дамби з токсинами, що перевершить Чорнобильську трагедію.

Нагадаємо, 30 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі стався зсув, яким накрило кількох людей. Згодом лікарі сказали, що шансів врятувати людей немає, проте пошуки не припиняються. Сьогодні депутати зберуться на позачергову сесію для вирішення ситуації. Поліція у свою чергу відкрила кримінальне провадження.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *