ОСТАННІ НОВИНИ

Садового сьогодні пікетують і люди, і собаки

|

У Львові під стінами міської Ратуші мітингують зоозахисники та волонтери. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу із місця події.

5

Так, біля міської ради зібралось кілька десятків активістів, що вимагають звільнення директора ЛКП «Лев» Оксани Кошак «у зв’язку із різким погіршенням стану ветеринарно-медичної допомоги та неправомірного застосування евтаназії».  Водночас зоозахисники  вимагають провести прозорий конкурс на посаду керівника підприємства із залученням громадськості.

4

Серед вимог пікетувальників – провести перевірку фінансово-господарської  діяльності за останні 12 місяців. Також вони заперечують будівництво центру адопції на території ЛКП «Лев» у зв’язку із його  недоцільністю, кошти натомість пропонується скерувати на нагальні потреби ЛКП «Лев».

“Цей центр коштує як два річних бюджети ЛКП “Лев”, – зазначив  голова ГО “Зоозахисний фронт” Юрій Микитюк.

Зоозахисники також зазначають, гроші, які виділяю міська рада на стерилізацію тварин, на цю потребу не витрачаються, а йдуть “у кишені”.

3

Раніше Львівський портал писав, що частина львівських зоозахисників вважає, що мітингами і протестами проблему з тваринами у місті не вирішити.

2

1

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *