Обурені мешканці гуртожитків пікетують Порошенка

|

У Києві мешканці гуртожитків пікетують адміністрацію Президента через «вето» на Закон щодо забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу із місця події.

130

Жителі гуртожитків вкотре висловлюють своє незадоволення таким рішенням Президента, адже законопроект дав би їм можливість приватизувати своє житло.

131

Зауважмо, що Адміністрацію президента охороняють працівники Національної грвардії України. Їхня кількість орієнтовно в чотири рази більша, за кількість самих пікетувальників.

 

132

Так, Петро Порошенко наклав вето на Закон щодо забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків. Прес-служба глави держави аргументувала це тим, що він може посилити соціальну напругу.

133

«Документом обмежуються права громадян, які законно мешкають у гуртожитках, на приватизацію жилих приміщень у гуртожитках залежно від наявності трудових (службових) відносин з підприємством (організацією), яке надало їм право проживати в гуртожитку, або офіційної реєстрації місця проживання в гуртожитку…», – йдеться у офіційному повідомленні.

134

Детальніше про цю «наболілу» проблему можна прочитати тут.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *