ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські депутати та журналісти позмагаються у водному поло

|

У неділю, 29 травня, у басейні «Євроспорт» (пл. Петрушевича, 1) відбудеться ватерпольний шоу-матч між львівськими журналістами та депутатами Львівської міської ради. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

ватерполо

Працівники пера та мікрофону представлятимуть різні ЗМІ Львова, а депутати ЛМР – різні політичні партії. Очікується, що серед депутатів буде чимало впливових бізнесменів, які є водночас керівниками різних спортивних професійних команд та федерацій Львівщини.

Ватерпольний шоу-матч, який для глядачів повинен стати справжнім задоволенням, пройде під живий коментар. Початок матчу запланований на 14:15 год. Планується, що він складатиметься з двох періодів, по 5-7 хвилин кожен. У разі нічийного результату в основний час команди пробиватимуть серію пенальті. Переможець та учасник шоу-матчу отримає пам’ятний кубок. Кращі гравці у складі кожної з команд отримають індивідуальні нагороди.

Оскільки водне поло для аматорів є дуже складним видом спорту, правила гри будуть дещо спрощеними. Головним для арбітрів зустрічі буде регулярно рахувати кількість гравців на ігровому полі.

Матч між журналістами та депутатами відбудеться вперше в історії. Захід спрямований на популяризацію такого виду спорту як водне поло, а також пропаганду здорового способу життя. На захід запрошуються усі, вхід у басейн «Євроспорт» буде безкоштовним і вільним.

Також 29 травня у басейні «Євроспорт» відбудуться фінальній ігри плей-офф чемпіонату Львівщини з водного поло серед команд, складених з гравців 2002 року народження. У матчі за третє місце ДЮСШ ім. Кутенка позмагається з командою «Динамо-Леви» (початок матчу о 15:00), а у фіналі плей-офф зіграють ДЮСШ №3 та «Євроспорт» (16:00).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *