ОСТАННІ НОВИНИ

Самбірчанин хотів перетнути кордон з паспортом друга

|

Сьогодні вночі, 23 травня,  прикордонники Мостиського загону затримали українця який намагався перетнути державний кордон України за чужим паспортним документом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

160523 Чужі документи Шегині

Як повідомляється, інспектор прикордонної служби відділу «Шегині» під час перевірки документів у громадян, що в’їжджали в Україну, в пункті пропуску звернув увагу на відмінність фотокартки у паспорті з пред’явником, одним із подорожуючих.

Як з’ясувалось, 22-річний мешканець міста Самбір, що на Львівщині, спробував перетнути кордон з паспортом товариша. Пояснити, чому він повертається в Україну з чужим паспортом, достовірно громадянин не зміг.

Стосовно порушника складено документи справи про адміністративне правопорушення за статтею 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», що передбачає накладення штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Фото: ДПС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *