Почесна варта та військовий оркестр Академії сухопутних військ долучились до Свята Героїв

|

Сьогодні, 22 травня, військовослужбовці Львівського гарнізону взяли участь у відзначенні Свята Героїв. Про це на своїй сторінці у Facebook написав начальник Академії сухопутніх військ імені П. Сагайдачного Павло Ткачук, передає Львівський портал.

свято героїв4

Розпочалися урочисті заходи із покладання кошика квітів до пам’ятника Роману Шухевичу у селищі Білогорща.

Продовжилися урочистості покладанням квітів та запаленням лампадок на могилах героїв на полі почесних поховань Личаківського кладовища та спільною молитвою. Окрім того поклали квіти і запалили лампадки на могилах учасників АТО.

свято героїв5

Також цього дня відбулося покладання квітів до пам’ятника Степану Бандері та урочисте віче.

Опісля учасники заходів сформували колону, що рухалася вулицями Львова до центральної частини міста. Там відбулося урочисте проходження колони проспектом Свободи до площі перед пам’ятником Тарасу Шевченку.

Продовжились урочисті заходи покладанням квітів до пам’ятника Кобзареві та спільним виконанням Національного Гімну України.

свято героїв6

«Мені приємно відзначити, що традиційно в урочистих заходах брали участь рота почесної варти та військовий оркестр Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного», – написав Павло Ткачук.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *