ОСТАННІ НОВИНИ

Курсанти Львівської академії сухопутних військ зможуть по обміну навчатись у Франції

|

Національну академію сухопутних військ з робочим візитом відвідав аташе з питань оборони при Посольстві Франції в Україні полковник Жером Маллар. Метою візиту було обговорення питань, пов’язаних з викладанням французької мови та подальшим співробітництвом у сфері мовної підготовки курсантів. Про це Львівському порталу повідомили у пресс-службі Академії сухопутних військ.

асв2

Під час свого перебування у стінах Національної академії сухопутних військ полковник Жером Маллар зустрівся із керівним складом академії та викладачами кафедри іноземних мов та військового перекладу. Вони обговорили питання мовної підготовки курсантів, а також питання навчання курсантів за програмами обміну між Україною та Францією.

асв

асв1

Високий гість подякував за запрошення до навчального закладу та відмітив, що вже декілька років академія плідно співпрацює із загальновійськовим училищем Сен-Сір Коеткідан Збройних сил Французької Республіки у сфері вдосконалення мовної підготовки. Також він виразив сподівання, що співпраця у цьому напрямку не тільки продовжуватиметься, але і посилюватиметься.

асв3

Фото: АСВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *