Жінку, яка кидалася на львів’ян з палицею та електрошокером, відправили у психлікарню

|

Львів’янку, яка неодноразово нападала на людей з палицею та електрошокером, помістили на обстеження в психіатричну лікарню. Про це повідомив начальник Франківського відділу поліції Віктор Уланов, пише zaxid.net.

ль

Ввечері 19 травня відповідне рішення прийняв Франківський районний суд. За попередньою інформацією, 25-річну Софію М. на місяць помістили на примусове обстеження до Львівської обласної психіатричної лікарні.

Засідання суду було закритим, суддя Галина Мигаль від коментарів відмовилася.

Стосовно 25-річної жінки уже відкрили п’ять кримінальних проваджень, зокрема, за крадіжку та напади на людей. Одне з них відкрили і трускавецькі правоохоронці, оскільки кілька днів тому вона там побила маленьку дівчинку.

Останній випадок трапився у Львові 17 травня. Софія М., зайшовши в маршрутку з дитиною, побила незнайому жінку, за те, що та зробила їй зауваження. Вона 10 разів вдарила її електрошокером, у постраждалої подряпане обличчя.

Після цього випадку 25-річну нападницю оголосили в розшук, оскільки вдома, за словами її мами, вона разом зі своєю дитиною уже тривалий час не живе.

Як Львівський портал повідомляв, вчора агресивну жінку затримали та допитали. 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *