ОСТАННІ НОВИНИ

Проти жінки, що нападала на людей з палицею та електрошокером, порушили кримінальну справу

|

Правоохоронці опитали львів’янку, котра вчинила хуліганські дії та наносила тілесні ушкодження мешканцям. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

львівянка-хуліганка

Сьогодні, 19 травня, працівники Франківського та Залізничного відділів поліції опитали львів’янку, котра, гуляючи з дитиною, вчиняла хуліганські дії та наносила тілесні ушкодження мешканцям Львова.

«Зранку правоохоронці запросили 25-річну львів’янку у відділ поліції для опитування. Оскільки правопорушення вчинені громадянкою на території обслуговування Франківського та Залізничного відділів поліції, опитували її працівники обидвох відділів», – розповів начальник Франківського відділу поліції полковник поліції Віктор Уланов.

За фактами відкрито п’ять кримінальних проваджень за ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) та ст.296 (хуліганство) КК України.

«Призначено ряд експертиз, за результатами яких до жінки будуть вжиті відповідні заходи, можливо, й скерування її на примусове лікування», – зазначив Віктор Уланов.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *