ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові ветеранам-активістам дадуть по 300 гривень

|

Щорічно, у четверту неділю травня, у Львові відзначають Свято Героїв. Відтак, управління соціального захисту Львівської міської ради з нагоди цього  свята виплатить одноразову матеріальну допомогу ветеранам-активістам Львівського міського відділення всеукраїнського об’єднання ветеранів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради Львова.

пенсія

Зокрема, таку допомогу отримає 51 учасник організації у розмірі 300 грн. кожний.

На ці потреби у міському бюджеті заклали кошти в сумі 15,3 тис. грн. Виплата здійснюватиметься згідно із проектом розпорядження про надання одноразової матеріальної допомоги ветеранам-активістам Львівського міського відділення всеукраїнського об’єднання ветеранів, підготованого управлінням соціального захисту ЛМР.

Довідка

Історія відзначення Свята Героїв сягає 1941 року. День Героїв або Свято Героїв –  щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських воїнів – борців за волю України. Воно охоплює всі історичні епохи та спрямоване на патріотичне виховання молоді, вшанування українських героїв минулого та сьогодення. Львівська обласна рада прийняла рішення про відзначення свята в четверту неділю травня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *