ОСТАННІ НОВИНИ

За добу в зоні АТО загинув один військовий, семеро поранені

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 3 – отримали поранення.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

20-05

Водночас, за словами речника  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрія Лисенка, 1 військовослужбовець загинув, 4 – отримали поранення внаслідок необережного поводження з вибуховими пристроями. Це сталося у Костянтинівському районі Донецької області.

Як розповів Лисенко, на Луганському напрямку НЗФ порушили режим тиші одразу в кількох місцях – Сизому, Станиці Луганській та Трьохізбенці. Здебільшого обстріли були неприцільними і сталися в темну пору доби.

Що стосується Донецького напрямку, тут тривають активні бойові дії під Авдіївкою; на інших ділянках фронту тихо. «У другій половині дня противник здійснив 4 потужних обстріли із застосуванням мінометів. По українських позиціях було випущено понад 100 мін. Всі обстріли велися з боку окупованого сел. Мінеральне», – зазначив Лисенко.

На Маріупольському напрямку бойові дії вчора велися на півночі (ділянка фронту Красногорівка – Новотроїцьке). «Здебільшого ворог відкривав вогонь у сутінки та темну пори доби. Окупанти застосовували зенітні установки та БМП. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 7 ворожих обстрілів», – додав Лисенко.

Фото: РНБО

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *