ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зловили озброєних злочинців

|

У Львові правоохоронці затримали двох озброєних грабіжників. Всі обставини зухвалого пограбування розслідуються, в одного із зловмисників вилучено два пістолети. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

злочинці

До Шевченківського відділу поліції звернувся 32-річний житель Турківського району, який повідомив, що 18 травня о 19.15 на вулиці Базарній у Львові на нього було скоєно напад невідомими під час якого зловмисники із застосуванням сили заволоділи його гаманцем та банківськими картками. Сума завданих збитків 1000 гривень.

Правоохоронці встановили і  в порядку ст. 208 КПК України затримали підозрюваних у пограбуванні мешканця Львівщини. Ними виявилися 24-річний львів’янин та його 34-річний приятель, також житель Львова. В одного із затриманих вилучено пістолет марки «Сафарі» калібру 4 мм та пістолет марки «Флобер» з набоями до нього.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *