ОСТАННІ НОВИНИ

Через кордон на Львівщину намагалися провезти три автівки з «липовими» документами

|

Протягом дня  у пункті пропуску  «Краковець – Корчова» митники затримали  три  автомобілі через підробку документів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

f69f65e4-6374-4def-81ab-495b176587d7

Так, українці до митного контролю подали документи на право перетину кордону автомобілів зареєстрованих в Республіці Польщі,  серед яких  були доручення, як документ, що дає право на тимчасове користування автомобілем, засвідчені  польським  нотаріусом.

df1d432d-a227-4947-bfb0-05d7abc7c30a

Під час митного оформлення у митників  виникла підозра щодо підробки доручень. Тож було прийнято рішення здійснити перевірку автентичності цих документів. У відповіді на запит Львівської митниці до польської сторони було вказано, що громадяни України  не зверталися до нотаріальної контори, підпис на дорученнях є сфальсифікованим, а самі доручення підробленими.

Так, громадяни  України  для переміщення двох автомобілів «JEEP GRAND CHEROKEE» та одного «Volkswagen Caravelle», подали , як підставу для переміщення підроблені документи.

За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил та повідомлено правоохоронні органи про протиправне діяння, що містить ознаки злочину. Транспортні засоби вилучено.  Їх вартість буде встановлено додатково.

Загалом, впродовж останніх трьох тижнів працівники Львівської митниці вилучили 6 автомобілів, підставою для переміщення яких через митний кордон України громадянами подавали підроблені документи.

Фото: ДФС

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *