ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові проведуть свято профтехзакладів

|

Завтра на площі біля пам’ятника Івану Франку у Львові стартує вже традиційне свято професійно-технічних навчальних закладів області «Великодні дзвони – 2016». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

__1462443128_613x393.546_3_0

“Наше завдання – ознайомити львів’ян та гостей міста з досягненнями професійно-технічної освіти, успіхами майбутніх робітничих кадрів у технічній та художньо-прикладній творчості, застосуванні раціональних прийомів праці. Також ми прагнемо підготувати та допомогти учнівській молоді у виборі майбутньої професії”, – розповідає директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олександра Небожук.

У програмі свята відбудуться виставки досягнень технічного та художньо-прикладного спрямування профтехосвіти Львова та області (технічні моделі, комп’ютерна техніка, сільськогосподарський реманент, швейні вироби, образотворче мистецтво, українська народна вишивка), а також товарів широкого вжитку (кулінарія, хлібобулочні вироби, вироби з дерева, лозоплетіння, художнє ковальство).

Запланована й концертна програма за участю колективів художньої самодіяльності професійно-технічних навчальних закладів та виступ ансамблю барабанщиць Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну м. Львова. Окрім цього, відбудеться показ моделей весняно-літньої колекції жіночого одягу.

Взяти участь у святі можуть усі бажаючі.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *