ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських школярів запрошують на майстер-клас із вивчення англійської

|

У рамках Дитячого Форуму у Палаці мистецтв проведуть майстер-класи із вивчення англійської для школярів. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

англійська

Однією із найцікавіших навчальних подій на Дитячому Форумі буде майстер-клас від eWords із вивчення англійської для школярів. eWords – інноваційна система, яка допомагає опановувати англійську мову завдяки зв’язкам між словами. Наталя Сениця та Олена Барабаш ознайомлять із інноваційною системою eWords та на практиці продемонструють як володіння рідною мовою може допомогти у вивченні англійської мови.

«Навчаєшся у школі та бажаєш покращити свій рівень англійської? Бажаєш кращих перспектив для навчання та розвитку кар’єри в майбутньому? Тоді цей майстер-клас для тебе! Реєструватися на заняття можуть як самі учні, так і батьки школярів. Майстер-клас проходитиме у рамках Дитячого Форуму на другому поверсі Палацу Мистецтв у “Лекційному” просторі (за адресою вул. Коперника, 17)», – наголошують організатори заходу.

Програма майстер-класів: 12 травня – 17:00 – 18:00; 13 травня – 17:00 – 18:00; 14 травня – 16:00 – 17:00; 15 травня – 14:00 – 15:00.

Зареєструватися на участь можна тут.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *