ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний водій вантажівки із краденим лісом не зміг «вписатися» у поворот

|

Водій вантажівки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не зміг «вписатися» у поворот. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

камаз

До патрульних в обід надійшов виклик у смт. Брюховичі з інформацією про можливу незаконну вирубку деревини. Після відпрацювання виклику, патрульні при виїзді з території побачили автомобіль КрАЗ, який перевозив зрубаний ліс.

Водій вантажівки не «вписався» в поворот на перехресті і вирішив здійснити рух заднім ходом, що категорично заборонено Правилами дорожнього руху. Окрім, цього,він не увімкнув показника повороту.

камаз2

Інспектори зупинили вантажівку. У водія були очевидні ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка на пристрої драгер встановила – 1.2 проміле. Також у нього були відсутні дозвільні документи на 14 зрубаних стовбурів дерев. На місце викликали слідчих, які вилучили автомобіль з вантажем. На водія винесли постанову за порушення правил дорожнього руху та протокол за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *