ОСТАННІ НОВИНИ

Керівник Антикорупційного бюро обслуговує скандальне будівництво в центрі Львова, - депутат

|

Керівник Антикорупційного бюро Західного регіону Тарас Лопушанський  захищає інтереси забудовника, що зруйнував 150-річний будинок в центрі Львова на вулиці Чайковського, 31. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив депутат міської ради Тарас Чолій, передає кореспондент Львівського порталу.

DSC_2988

З словами міського обранця, Лопушанський до свого призначення в Антикорупційне бюро виступав адвокатом фірми-забудовника.

«Тарас Лопушанський – новопризначений керівник Антикорупційного бюро Західного регіону –  власне виступав адвокатом фірми-забудовника. Він відстоював інтереси на цьому будівництві.. Він відмовлявся показувати нам  документи, казав, щоб ми надіслали їм в офіційному порядку запит на юридичну адресу. На питання: «Де юридична адреса?», він відповів: «Оце юридична адреса» (вказує на руїни на Чайковського, 31 – ред.). «, – розповів Т. Чолій.

За його словами, будинок на Чайковського – це лише маленька частина гри у будівельну «Мафію» у Львові.

«Вже ця ситуація виходить на те, що тут дуже непрості люди очевидно замішані, якщо адвокат, що обслуговував таку річ – руйнування будинку –  сьогодні призначений керівником Антикорупційного бюро. Ми зверху бачимо маленькі деталі, а насправді за цим захована досить серйозна будівельна мафія. І цей один будинок є симптоматичним для цього всього, що відбувається у Львові», – резюмував він.

Раніше Львівський портал писав, що забудовнику на Чайковського вдалося обвести круг пальця законодавство, аби зруйнувати будинок у центрі Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *