ОСТАННІ НОВИНИ

За ніч у Львові – три аварії за участі п'яних водіїв

|

Вночі у Львові сталося три ДТП за участі нетверезих водіїв, один з них потрапив до лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

ДТП

Так, орієнтовно о дев’ятій годині вечора на з’їзді з моста на вулиці Луганській автомобіль Volkswagen Golf виїхав на узбіччя, збив знак. 37-річний водій перебував в очевидному стані алкогольного сп’яніння. Чоловік отримав тілесні ушкодження, тому його забрала швидка допомога.

На перехресті вулиць Пасічна-Вулецька близько третьої години ночі водій автомобіля Chevrolet Lacetti не впорався з керуванням і авто кілька разів перекинулося. «На щастя, без потерпілих. У водія не було жодної подряпини. Під час спілкування патрульні відчули запах алкоголю від водія. Перевірка на пристрої драгер встановила – 1.34 проміле. Відтак на водія склали протоколи за скоєне ДТП та керування автомобілем у нетверезому стані. Авто евакуювали», – зауважили у патрульній поліції

Ще одна аварія сталася на перетині вулиці Кульпарківська – Щирецька ближче опівночі за участі автомобіля BMW 316 та ВАЗ 2105. «21-річний водій BMW 316 перебував у стані алкогольного сп’яніння. Перевірка на драгері встановила 1.21 проміле. Окрім, протоколів за керування транспортним засобом у нетверезому стані та за скоєне ДТП, водій отримав постанову за відсутність усіх необхідних документів для керування автомобілем», – зазначили у патрульній поліції.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *