Завтра у місті маштабний «Львівський напівмарафон 2016»

|

У неділю, 24 квітня, о 10:00 вшосте відбудеться легкоатлетичний пробіг вулицями нашого міста – «Львівський напівмарафон – 2016». У зв’язку з проведенням напівмарафону на біговій дистанції, відбудеться ситуативне перекриття руху транспорту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

429

У змаганнях зможуть взяти участь любителі бігу, професійні легкоатлети із усієї України та запрошенні спортсмени із різних країн світу. Захід стартує о 10:00 год. з центру Львова (проспект Свободи), а дистанція пролягатиме вулицями міста Львова та парком «Погулянка»: просп. Свободи (початок від Оперного театру) – пл. А. Міцкевича – пл. Галицька – вул. Князя Романа – вул. Пекарська – вул. І. Мечникова – вул. К. Левицького – вул. Погулянка – територія лісопарку «Погулянка».

У рамках «Львівського напівмарафону – 2016», окрім основної дистанції – 21.1 км, передбачена дистанція 4 км – «Благодійний пробіг 4 км», у якому зможуть взяти участь усі охочі. Ця дистанція матиме на меті зібрання коштів для благодійної цілі.

Прогнозована кількість учасників на обох дистанція 500 – 600 бігунів. На сьогодні вже зареєструвалися атлети з понад 10 областей, а також гості з Польщі, Білорусі, Угорщини, Швеції, Норвегії та команда американських військових. Зокрема участь візьме переможець «Київського напівмарафону 2016» відомий атлет Тарас Сало.

430

«Охочі додатково зареєструватися матимуть змогу це зробити ще сьогодні, з 16.00 до 20.00 в парку «Погулянка» на фініші напівмарафону (центральна алея біля озера) під час видачі стартових пакетів учасникам, що вже подали заявку», – зазначив Ярослав Кондюх, організатор напівмарафону, СК «Ультра».

Окремо організатори запрошують на півмарафон маленьких львів’ян з батьками. В парку «Погулянка» будуть різноманітні забави: окремі забіги, дитяча легка атлетика, фрізбі, скеледром.

Організаторами «Львівського напівмарафону 2016» є Спортивний клуб «Ультра» та туристичний клуб «Чорногора».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *