ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині підлітки обікрали новобудову і магазин

|

До Миколаївського відділення поліції звернувся 33-річний житель одного із сіл району, який повідомив, що в ніч на 16 квітня з його новобудови невідомі викрали електрокабель.

кабель

Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій ГУ НП у Львівській області.

Правоохоронці встановили, що крадіжку майна скоїли двоє 15-річних односельців заявника разом зі своїм 13-річний приятелем, мешканцем сусіднього села.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України (Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) – карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років).

Також у Дрогобицький відділ поліції надійшла заява про крадіжку від 46-річного приватного підприємця. Чоловік повідомив, що з приміщення його магазину у місті Стебник вночі, 16 квітня, було викрадено грошову виручку в сумі 300 гривень. До торгівельного залу зловмисники дісталися розбивши віконне скло.

Проведеними заходами встановлено, що до скоєння крадіжки з магазину причетні 16-річний школяр та 17-річний учень ліцею, жителі одного із сіл Дрогобицького району.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, – карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *