ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Львівщини пограбував жінку, щоб помститись за «старі образи»

|

На Львівщині раніше судимий за нанесення тілесних ушкоджень чоловік зірвав з шиї своєї колишньої жертви золотий ланцюжок з хрестиком, щоб помститись за «старі образи».

ланцюжок

Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій ГУ НП у Львівській області.

У Трускавецьке відділення поліції опівдні 18 квітня звернулась 25-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що кілька хвилин тому у Трускавці на неї напав знайомий чоловік, зірвав з її шиї золотий ланцюжок з хрестиком та втік.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до чотирьох років позбавлення волі.

Працівники відділення поліції оперативно встановили місцеперебування причетного до скоєння цього злочину 27-річного раніше судимого мешканця одного з сіл Дрогобицького району та запросили його у відділок для опитування.

Під час розмови з правоохоронцями чоловік зізнався у скоєному, а також заявив, що у такий спосіб помстився заявниці за те, що кілька років тому, коли він побив її та наніс тілесні ушкодження середньої важкості, вона звернулась у правоохоронні органи, в подальшому суд визнав його винним у скоєнні злочину та призначив покарання.

Речовий доказ – зірваний з шиї жертви ланцюжок з хрестиком поліцейські у зловмисника вилучили. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *