ОСТАННІ НОВИНИ

Нідерландці розвиватимуть молочну галузь Львівщини

|

На Львівщині реалізовуватимуть проект «Нідерландський молочний центр в Україні». В рамках цього проекту для фермерів проводитимуть тренінги  з питань фінансів, менеджменту, кормової бази та годівлі, а також навчатимуть як підвищити якість молока. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

moloko

Як розповіли представники голландської компанії, в межах проекту готуватимуть спеціалістів-тренерів з питань менеджменту, селекції та кормовиробництва, які своєю чергою навчатимуть місцевих фермерів. Відповідні тренінгові центри створять у Львівській, Київській, Сумській та Черкаській областях.

Відтак на Львівщині будуть визначені демонстраційні ферми, які оберуть серед кращих господарств області. На базі цих молочних господарств проводитимуть тренінги з питань менеджменту та фінансів, кормової бази та годівлі, якості молока та здоров’я тварин. Окрім того, місцевих фермерів навчатимуть як швидко та суттєво підвищити якість та кількість виробленого молока.

Проект  триватиме  три  роки,  а  його  бюджет  становить близько 1,4 млн євро.

Партнерами проекту з голландської сторони є близько 20 нідерландських бізнес-партнерів, а з української сторони державні органи, навчальні заклади, сільськогосподарські підприємства/фермери, асоціації, переробники молока, компанії з виробництва кормів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *