ОСТАННІ НОВИНИ

Польська школа у Львові відсвяткувала 200-річчя

|

У суботу, 16 квітня, Львівському Національному академічному драматичному театрі імені Марії Заньковецької відбувся ювілений концерт, який відвідали представники української та польської влади, громадськість, педагоги. Захід присвятили святкуванню 200-річчя середньої загальноосвітньої школи №10 імені Святої Марії Магдалини у Львові із польською мовою навчання. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

школа

Гості свята мали змогу переглянути презентацію та фільм про школу, послухати її гімн у виконанні учнів закладу. Також школярі виконали краков’як, полонез, заспівали пісню про «Нашу школу», прочитали вірші та продемонстрували цікаві музично-поетичні композиції, такі як «Мій Львів» та інші.

Довідка:

Львівська середня загальноосвітня школа №10 імені Святої Марії Магдалини із польською мовою навчання заснована у 1816 році. Знаходиться на вул. Генерала Чупринки, 1. Широко відома в Україні та за кордоном як «Магдуся».  Сучасний будинок школи спорудили в останньому двадцятилітті ХІХ ст. У навчальному закладі працюють 32 педагоги та навчається понад 300 учнів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *