ОСТАННІ НОВИНИ

Замість трамваю на Сихів – екскурсія на будівництво

|

Будівництво трамваю на Сихів і далі триває: наразі відбуваються активні роботи по зведенню колії. Організатори кампанії «Я люблю трамвай» ініціювали екскурсії на будівництво. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

zYJweCS

Під час екскурсії відвідувачі матимуть змогу поспілкуватися з головним інженером компанії «ОНУР» Олександром Добоні та задати питання щодо будівництва.

«Зараз ведуться активні роботи по будівництву колектора, встановленню дорожнього полотна та монтажу рейок. З радістю поспілкуюся з активними мешканцями, які мають питання щодо ходу будівництва», – наголосив Олександр Дободі.

Перша екскурсія відбудеться 21 квітня. Кількість місць обмежена, тому для участі необхідно зареєструватися. Година та місце зустрічі буде повідомлено учасникам, що зареєструвалися.

Зареєструватись на екскурсію можна тут.

Довідка

Проект реалізовується за рахунок кредиту від ЄБРР у розмірі 12 млн. євро, гранту німецького уряду у 5 млн. євро, технічної допомоги ЄС у розмірі 1,5 млн. євро та за кошти з міського бюджету – 8,850 млн. євро.

Зазначимо, ЄБРР виділив додатково 6 млн. євро на будівництво колектора підземним способом. Завдяки дофінансуванню стало можливим вирішення проблемного питання з колектором, тож реалізацію проект «Трамвай на Сихів» вдалось продовжити.

Як Львівський портал вже повідомляв, запуск трамваю на Сихів знову відтермінували: цього разу пообіцяли, що трамвай поїде восени.  Раніше обіцялося, що трамвай його запустять навесні.

Фото: skyscrapercity.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *