ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию покарали батьків юних «алкоголіків»

|

У Стрию поліція оштрафувала батьків підлітків, що потрапили у лікарню через алкогольне сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НПу Львівській області.

алкоголь

До Стрийського відділу поліції 4 квітня надійшло телефонне повідомлення від лікаря-травматолога місцевої лікарні про те, що до них у несвідомому стані доставлено двох неповнолітніх місцевих мешканців. Медики діагностували у пацієнтів отруєння невідомою речовиною (ймовірно алкоголем).

Як встановили працівники поліції,  14-річна дівчина та хлопець, її одноліток, отруїлися алкоголем горілкою. Пляшку спиртного хлопець взяв з дому. Алкоголь підлітки розпивали вдвох у парку.

Щодо батьків обох підлітків правоохоронці склали протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Вчинене  тягне за собою накладення штрафу від трьох до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *