ОСТАННІ НОВИНИ

Українцям масово не підвищують зарплати

|

За перший квартал 2016 року зарплатна політика компаній практично не змінилася. Більшість роботодавців і далі виплачують зарплати в гривнях, підвищуючи оклад лише найбільш ефективним співробітникам, а індексацію зарплат із врахуванням інфляції провели не більше 10% компаній. Такі дані кадрового порталу hh.ua є у розпорядженні Львівського порталу.

гривня

У першому кварталі 2016 року кардинальних змін у зарплатній політиці компаній не відбулося. У зв’язку з постійним зростанням курсу долара роботодавці, як і раніше, віддають перевагу виплаті зарплат у гривні. Найвищі зарплати незмінно пропонують ІТ-спеціалістам і претендентам на високі посади в міжнародних компаніях (аутсорсинг, інвестиційна діяльність, розвиток бізнесу).

За даними опитування офісних працівників, більшості із них не переглядали зарплату на 2016 рік. Індексація зарплат із врахуванням інфляції відбулася не більше ніж у 10% компаній. На початку року оклад підвищили лише тим, хто виконав KPIs і позитивно вплинув на бізнес-показники минулого року. Загалом зарплата виросла в кожного четвертого-п’ятого офісного співробітника. При цьому розмір надбавки, як правило, не перевищував 20% від попередньої суми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *