ОСТАННІ НОВИНИ

Продюсер Джамали розповів, скільки коштує поїздка на Євробачення

|

Продюсер співачки Джамали Ігор Тарнопольський заявив, що усе фінансування поїздки команди Джамали на пісенний конкурс Євробачення-2016 взяли на себе спонсори. Про це він розповів на прес-конференції у Львові 12 квітня, передає кореспондент Львівського порталу.

джа

За його словами, держава не виділила на поїздку Джамали на конкурс ні копійки.

«З самого початку канал СТБ взяв зобов’язаність оплатити нашу поїздку.  Це дійсно трапилось – вони оплатили ключові моменти підготовки до номеру і поїздки основної частини делегації. В нас з’явились додаткові спонсори і партнери.

Від державних структур ми не отримали жодної підтримки. Навіть пропозицій. Але ми, в принципі, нічого не чекали. Це класична ситуація для України. Робити з цього проблеми ми не стали. Слава Богу, в  країні є люди, що готові допомагати і з розумінням поставитись до ситуації», – зазначив І. Тарнопольський.

Також продюсер співачки заявив, що цьогорічний бюджет поїздки намагаються мінімізувати.

«Якщо Руслана їздила з промо-турами всією Європою, то це безумовно призвело до великих витрат. Ми намагаємося не просто мінімізувати бюджет, а  намагаємося зробити його максимально зрозумілим для нас самих і для суспільства і не витрачати зайві кошти. Зараз наш бюджет  – в межах 100 тисяч доларів, ми дуже надіємося, що буде менше», – резюмував він.

Раніше Львівський портал повідомляв, що співачка Джамала перед концертом у Львові 12 квітня розповіла про Євробачення та про свої враження від Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *